Snoeptaart

Snoeptaarten & Snoepzakjes

We maken reeds 10 jaar verschillende snoeptaarten en in al die jaren zijn onze huisgemaakte snoeptaarten stilaan uitgegroeid tot een van onze specialiteiten. Voor een communiefeest, babyborrel of verjaardag, wij verwennen graag groot en klein met onze huisgemaakte snoeptaarten.Wij hebben steeds meerdere modellen snoeptaarten op voorraad. Wenst u een op maat gemaakte snoeptaart, dan kan u deze best twee weken op voorhand bij ons bestellen.

Wegens kans op beschadiging bij het transport bieden wij geen taarten aan via onze webshop.

Snoepzakjes

Op bestelling maken wij voor elke gelegenheid gepersonaliseerde snoepzakjes. U heeft keuze uit verschillende modellen zakjes...wenst u een logo of kaartje aan het zakje of een specifieke snoepmix wij bekijken graag met u de mogelijkheden.

Snoeptraktasie

Communie,lentefeest ,verjaardag  of schoolfeest voor elke traktatie groot of klein kan u bij ons terecht. Wij beschikken over mini tot maxi verpakkingen om uw traktatie mooi af te werken.

Snoepsate's

Op bestelling maken wij ook gepersonaliseerde snoepsate's. U kan deze samenstellen met snoep naar keuze en/of uw bedrijfskleuren of het kleurthema van uw feest. Op de verpakking kunnen we ook een sticker met uw naam of logo voorzien.

Snoepboeket

Snoepjes verpakt als een bosje bloemen. Met een mooie verpakking...een leuk en eetbaar geschenkje.